Albena 2019

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o multitudine de hoteluri situate de-a lungul litoralului stațiunii Albena. Beneficiați acum de camere cu confirmare pe loc în perioada 27.06 – 17.07.2019.

Albena este o destinație construită la Marea Neagră, în nord-estul Bulgariei, la 12 km de Balcic și la 30 km de Varna. La Albena se poate ajunge ușor de pe Aeroportul din Varna. Stațiunea se întinde pe o lungime de 5 km de-a lungul coastei Mării Negre și are o plajă de 150 m lățime, cu nisip fin de aur. Adâncimea mării nu depășește 1,6 m pentru primii 100-150 m de la plajă. Albena este considerată a avea unele dintre cele mai bune plaje din țară și mulți dintre locuitorii din Varna călătoresc în stațiune pentru a se bucura de nisipul cald și de apa de mare perfectă.

Hotelul Arabela Beach 4* este un hotel modern în Albena, situat chiar pe plajă, fiind recomandat atât vacanțelor în familie cât și ocaziilor speciale, aniversări, evenimente sportive sau traininguri; hotelul dispune de încălzire automată locală, ceea ce-i permite să primească oaspeți și în perioada aprilie-noiembrie. Hotelul oferă oaspeților săi o multitudine de facilități precum: restaurant (220 de locuri în interior și 140 pe terasă), lobby bar, snack bar, bar la piscină, discotecă și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu masă all inclusiv și cameră de tip SGL Standard, o persoană plătește un total de 604.00 euro. Rezervarea camerelor pe loc la acest hotel se face în perioada 27.06 – 17.07.2019!

Hotel Malibu 4* este unul dintre hotelurile din Albena care îndeplinește toate criteriile pentru o vacanță de familie în Albena. Distanța față de plaja este de 150 m. Hotelul oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități, precum: restaurant, lobby bar, bar snack, bar la piscină, Wi-Fi , sală de conferință și multe altele.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu masă all inclusiv și cameră de tip SGL Standard, o persoană plătește un total de 517.00 euro. Rezervarea camerelor pe loc la acest hotel se face în perioada 27.06 – 17.07.2019!

Comments are closed.