Albena 2019

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o multitudine de hoteluri situate de-a lungul litoralului stațiunii Albena. Beneficiați acum de camere cu confirmare pe loc în perioada 27.06 – 17.07.2019.

Albena este o destinație construită la Marea Neagră, în nord-estul Bulgariei, la 12 km de Balcic și la 30 km de Varna. La Albena se poate ajunge ușor de pe Aeroportul din Varna. Stațiunea se întinde pe o lungime de 5 km de-a lungul coastei Mării Negre și are o plajă de 150 m lățime, cu nisip fin de aur. Adâncimea mării nu depășește 1,6 m pentru primii 100-150 m de la plajă. Albena este considerată a avea unele dintre cele mai bune plaje din țară și mulți dintre locuitorii din Varna călătoresc în stațiune pentru a se bucura de nisipul cald și de apa de mare perfectă.

Hotelul Arabela Beach 4* este un hotel modern în Albena, situat chiar pe plajă, fiind recomandat atât vacanțelor în familie cât și ocaziilor speciale, aniversări, evenimente sportive sau traininguri; hotelul dispune de încălzire automată locală, ceea ce-i permite să primească oaspeți și în perioada aprilie-noiembrie. Hotelul oferă oaspeților săi o multitudine de facilități precum: restaurant (220 de locuri în interior și 140 pe terasă), lobby bar, snack bar, bar la piscină, discotecă și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu masă all inclusiv și cameră de tip SGL Standard, o persoană plătește un total de 604.00 euro. Rezervarea camerelor pe loc la acest hotel se face în perioada 27.06 – 17.07.2019!

Hotel Malibu 4* este unul dintre hotelurile din Albena care îndeplinește toate criteriile pentru o vacanță de familie în Albena. Distanța față de plaja este de 150 m. Hotelul oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități, precum: restaurant, lobby bar, bar snack, bar la piscină, Wi-Fi , sală de conferință și multe altele.

Pentru un sejur de 7 nopți, cu masă all inclusiv și cameră de tip SGL Standard, o persoană plătește un total de 517.00 euro. Rezervarea camerelor pe loc la acest hotel se face în perioada 27.06 – 17.07.2019!

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.