Cazări Albena – Vara 2019

Pentru vacanța de vară a anului 2019, agenția noastră vă pune la dispoziție o multitudine de hoteluri de pe litoralul bulgaresc, in statiunea Albena.

În prezent, Albena este locul perfect pentru milioane de turiști să se bucure de o vacanță perfectă, datorita plajei extinde e nisip, mării blânde, aerului curat, hotelurilor încorporate în peisaj și ospitalității proverbiale. Acest oraș atrage o mulțime de turiști din întreaga lume de 45 de ani, și oricine a vizitat acest loc își va aduce aminte cu drag de distracția pe care acesta o poate oferi, întorcându-se mereu cu drag și poftă de distracție.

Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5* se află la 30 de metri de plajă, în centrul stațiunii Albena, acesta este construit pe 9 etaje, având nici mai multi nici mai puțin de 238 de camere duble și apartamente cu un dormitor. Hotelul oferă oaspeților săi o multitudine de facilități, precum: restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscină, terase, club de noapte și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru!

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu masă de tip demipensiune și cameră deluxe sea view, 2 adulți plătesc un total de 1201.00 euro. Beneficiați acum de 10% reducere pentru sejururile ce depășesc două nopți, în perioada 03.07 – 20.07.2019 (Oferta este valabilă pentru sejururi în camere de tip DBL deluxe sea view).

Hotelul Flamingo Grand 5* este situat în centrul stațiunii Albena, la 250 m de plaja special amenajată pentru oaspeții hotelului. Este cel mai bun hotel din Albena, pentru turiști rafinați,ce doresc servicii de înaltă calitate, având și un centru Spa modern. Vederea spre mare este spectaculoasă, mai ales că oferă vedere panoramică și asupra piscinelor. Hotelul oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități, cum ar fi : restaurant principal, restaurant a-la-carte, VIP Lounge, bar ,,Bailando’’ ,  bar cu vinuri ,,Dyonissios’’ , club de noapte, lobby bar, centru SPA (contra cost), etc.

Pentru un sejur de 7 nopți la acest hotel, cu cameră de tip Studio Deluxe și masă tip demipensiune, 2 adulți plătesc un total de 1008.00 euro. Beneficiați acum de reducere 15%, pentru sejururile ce depășeșc două nopți, în perioada 03.07 – 31.07.2019 (Oferta se aplică pentru cazările în Studio Deluxe).

Hotelul Gergana 4* din Albena se află pe malul mării, la capătul stațiunii, lângă rezervația naturală "Baltata", acesta are 3 clădiri de 10 etaje, cu 267 camere, 7 apartamente cu un dormitor și 4 apartamente cu 2 dormitoare. Acesta oferă o multitudine de facilități oaspeților săi, precum: restaurant principal, 2 baruri lobby, bar la piscină, cafenea, room service, Wi-Fi în lobby, magazin, salon de înfrumusețare (contra cost),etc.

La acest hotel, pentru un sejur de 7 nopți cu masă all inclusive și cameră DBL Sea View, 2 adulți plătesc un total de 1085.00 euro. Profitați acum de 20% reducere pentru sejururile ce depășeșc două nopți, în perioada 03.07 – 17.07.2019 și 28.07 – 05.08.2019 (Oferta este valabilă pentru camerele de tip DBL Sea View).

Comments are closed.