Cele mai bune hoteluri cu piscina in Bansko

Impreuna cu turistii nostri fideli agentiei de turism oltextur.ro am creat o lista  cu cele mai bune hoteluri cu piscina din Bansko, Bulgaria. Sper sa va placa.

 

Decshidem lista cu

Cele mai bune hoteluri cu piscina din Bansko, Bulgaria

  1. Lucky Bansko Aparthotel SPA & Relax 5*

Lucky Bansko Aparthotel SPA & Relax 5* se afla la 1,6 km de gondola din Bansko si la 450 de metri de centrul statiunii. Hotelul a fost construit in anul 2007 si renovat in anul 2017.

Lucky Bansko Aparthotel SPA & Relax 5* pune la dispozitia oaspetilor sai apartamente si studiouri spatioase cu acces la WI-FI gratuit. Centrul SPA ofera gratuit o camera de gheata, o baie de aburi, o cada de hidromasaj, dusuri de contrast, un centru fitness Technogym, piscina bio interioara cu temperatura de 33 grade Celsius. Puteti sa va relaxati in piscina cu saruri din Marea Moarta sau intr-o sala de relaxare cu sare din Hymalaia.

 

  1. Hotel Regnum Bansko si bazine termale din Baya

Bucurandu-se de o locatie perfecta la poalele Muntelui Pirin, cu vederi panoramice uimitoare, Regnum Bansko Aparthotel & SPA- Bansko dispune de apartamente luxoase, amplasate la 600 de metri de gondola si 1200 de metri de centrul orasului.

Regnum Banya Thermal est eun loc unic de apa minerala termala, cu piscina deschisa, restaurant, zon everzi, masaje. Aqua Park "Regnum "sezonier ofera o piscina semi-olimpica incalzita in aer liber, tobogane de apa si o piscina pentru copii.

 

Hoteluri cu apa termala din Bansko

 

  1. Ruskovets SPA termala

Statiunea de schi Thermal Ruskovets este o statiue moderna situata in Dobrinishte, la doar 6 km distanta de Bansko. Situat intr-o zona frumoasa a coastei de sud a Muntelui Pirin, Thermal Ruskovets dispune de zone de parc minunate, o arhictura unica si un centru SPA cu apa termala din subteran. Centrul SPA ofera oaspetilor sai o piscina interioara, sauna, baie de aburi si un centru fitness.

 

  1. Astera Bansko 4* este situat la doar 200 de metri de teleschiul din Bansko. Hotelul Astera Bansko 4* dispune de o zon aspa complet echipata, un bar pe partie si WI-FI in zonele publice.

    Turistii cazati aici se pot bucura de un rasfat in cada cu hidromasaj, pestera cu apa, in baile de aburi sau in saune.Deasupra piscinei este amenajat un perete pentru catarare.

 

  1. Kempinski Hotel Grand Areana 5* este situat chiar in inima statiunii montane, peste drum de statia de telegondola. Kempinski Hotel Grand Arena 5* a fost renovat complet.In afara unei privelisti uluitoare asupra muntelui, hotelul dispune de o piscina interioara si doua piscine exterioare, o piscina exterioara pentru copii, o cada cu hidromasaj in interior si exterior, un centru fitness si o camera unica pentru zapada.

Comments are closed.