Cook’s Club – Sunny Beach, un hotel concept pentru adulti

Va recomandam un hotel renovat in intregime in Sunny Beach pentru vara anului 2019. Este vorba despre fostul hotel Aronia Beach, care era situat in apropierea plajei. Pentru a ajunge la plaja se traverseaza dunele de nisip.

Hotelul incepe sezonul 2019 sub un nou management si o noua denumire: Cook’s Club 9Clubul bucatarilor). Hotelul apartine unui lant hotelier, prezent si in Kos, Egipt, Creta, Marmaris, Rhodos si Alanya.

Hotelul se adreseaza turistilor peste 16 ani, este aproape de plaja si de orasul vechi Nessebar.

Hotelul se adreseaza noii generatii de calatori, care doresc sa se distreze si in acelasi timp sa aiba parte de servicii de calitate, mai ales cele culinare. Meniul din restaurant include cele mai bune “street food” din lume, arome locale si clasice, precum si mancare vegana sau bio.

Partea de distractie este asigurata de un DJ la barul de la piscina, care este gandit ca hub central al intregii locatii.

Hotelul Cook’s Club dispune de urmatoarele facilitati: piscina exterioara, terasa cu sezlonguri si umbrele, prosoape pentru piscina, restaurant cu produse locale, internationale si vegane, bar, fitness, sesiuni cu DJ, WiFi, receptie, schimb valutar.

Conceptul All inclusive include mic dejun, pranz si cina, bere, vin, vodka, gin, whisky si bauturi racoritoare (de provenienta lcoala) disponibile gratuit intre orele 10:00-23:00 la bar si in timpul meselor.

Camerele hotelului sunt dotate cu pat dublu/2 paturi si un pat suplimentar, aer conditionat, TV plat, minifrigider, WiFi, foehn, baie cu dus, balcon sau terasa cu vedere la mare sau spre parc/strada.

Comments are closed.