Date deschidere hoteluri Sunny Beach-Bulgaria

Continuam sa va informam asupra datelor la care se vor deschide hotelurile din Bulgaria, https://cazaribulgaria.ro/datele-la-care-se-vor-deschide-hotelurile-din-bulgaria/in statiunile estival ede pe malul Marii Negrea.
Pe aceasta pagina vom  publica  datele la care se vor deschide hotelurile din Sunny Beach.

Date deschidere hoteluri Sunny Beach-Bulgaria

Unul dintre cele mai solicitate hoteluri de catre familiile cu copii, Planeta Hotel & Aqua Park 5* isi va primi oaspetii incepand cu data de 20 iunie 2020, in timp ce Royals 5* si-a deschis portile pentru oaspetii sai inca din 20.05.2020.

Daca aveti aveti rezervari confirmate la hotelurile Aktinia si Alba, este bine de stiut ca acestea isi vor reprograma sejururile pentru turistii sai incepand cu data de 20.06.2020.

Date la care se vor deschide hoteluri Sunny Beach

 

Continuand seria de hoteluri care-si propun ca data de deschidere iunie 2020,, incepand cu data de 20/24  iunie 2020, hotelurile Mercury 4*, MPM Astoria 4*, MPM Kalina Garden 4* debordeaza de un optimism de neegalat, fiind nerabdataore de a-si primi oaspetii incepand cu aceasta data.

Hotelurile Tiara Beach 4* si Trakia Beach 4* inca nu si-au anuntat o tinta de deschidere a usilor pentru turistii sai. Mai asteptam.

 

Chaika Resort 4* si-a  fixata ca tinta, data de 26 iunie drept data limita cand isi vor deschide bazele pentru primirea primilor turisti din acest sezon estival. Chaika beach este unul dintre hotelurile ce se vor deschide in Sunny Beach.

 

Cand si cum vom merge in Bulgaria in acest an vom sti doar in masura guvernatilor nostri le va pasa de acest  lucru.

Comments are closed.