Descriere Nisipurile de Aur

Hotel Nisipurile de AurNisipurile de Aur este statiunea plina de farmec si stralucire de pe coasta marii Negre din Bulgaria. Situata la doar 15 kilomteri de Vara, denumita si " capitala marii" din Bulgaria, Nisipurile de Aur face parte dintre cele doua mari statiuni estivale de pe litoralul bulgaresc. Acest parc luxuriant, unul dintre cele mai frumoase locuri din Bulgaria ce se intinde pe o suprafata de 180.000 metri patrati , cea mai mare parte fiind inca nedezvoltata, a fost declarata zona protejata inca din anul 1943. Apropierea de mare, clima minunata si briza blanda a marii Negre, au facut din Nisipurile de Aur una dintre cele mai frumoase statiuni estivale din Bulgaria.

Descriere Nisipurile de Aur Bulgaria

Nisipurile de Aur este considerata o statiune de top-class, dispunand de o gama spectaculoasa de restaurante, hoteluri de lux, baruri si pub-uri, dar si cazinouri, o selectie fantastica de facilitati sportive si de agrement. Nisipurile de Aur este un paradis al copiilor, care se bucura de nisipul moale auriu al plajei, al apei marii in care intrarea este lina, dar si de numeroasele facilitati acordate de catre hoteluri, special pentru ei: locuri de joaca, gradinite, cluburi pentru copii, piscine pentru copii, programe speciale de animatie.

Plaja Nisipurile de AurPlaja din Nisipurile de Aur

Tot aici, copii vot fi incantati si de legenda comorii ascunse de catre piratii marilor, chiar pe plaja de la malul Marii Negre. Zona s-a razbunat pe pirati, transformadu-le comoara in nisip auriu, insa dupa lungimea plajei de 3,55 kilomteri si lata de 100 de metri, trebuie sa ne gandim ca, aici, piratii au ingropat o multime de comori.
Nisipurile de Aur este o statiune estivala premiata cu "Blue Flag", acest lucru garantand curatenia plajelor dar si a apei. De fapt , este cunoscut faptul ca plaja din Nisipurile de Aur este una dintre cele mai bne plaje de nisip din Europa. In general, cea mai mare parte a plajei din Nisipurile de Aur este amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, contra-cost, desigur, cu exceptia catorva hoteluri care le-au inclus in pretul de cazare.

Peisaj Nisipurile de AurClima din Nisipurile de Aur

Sezonul estival in Nisipurile de Aur debuteaza la inceputul lunii mai si se termina la sfarsitul lunii septembrie.Verile in Bulgaria sunt destul de calde, insa briza marii din Nisipurile de Aur mentine temperatura medie la un nivel ideal. In Nisipurile de Aur avem aproximativ 300 de zile insorite pe an, iar temperatura medie in lunile iulie si august este de 30 grade Celsius. Chiar si in lunile mai si octombrie temperatura aerului nu scade intre valorile de 21-23 grade Celsius, facand din  "Golden Sands" o locatie ideala de vacanta din primavara pana in toamna, tarziu.

Cum sa nu ne plictisim in vacanta din Nisipurile de Aur

Pentru a nu ne plictisi in timpul sejurului nostru din Nisipurile de Aur, organizatorii s-au gandit la toate, de la distractiile usoare, la relaxare sau la activitati incarcate de adrenalina. Nisipurile de Aur are ceva pentru toti turistii: 20 de piscine in aer liber, o piscina interioara, 30 de terenuri de tenis, terenuri de volei, baschet, o pista de bowling, echitatie, un parc acvatic si o multime de sporturi nautice, In Nisipurile de Aur, Hotel International, recent renovat si reclasificat la cinci stele dispune de un modern cazino pentru impatimitii jocurilor de noroc.
Asadar, nu exista nicio scuza pentru plictiseala in timpul unui sejur in Nisipurile de Aur.  Statiunea ofera, de asemenea, multe spa-uri minerale, pentru acestea bulgarii pretinzand ca au puteri miraculoase de vindecare.
Mai multe hoteluri din statiunea bulgara ofera tratamente spa si terapii holistice, iar daca aveti nevoie de un masaj de realaxare, puteti beneficia de el chiar intr-unul din corturile special amenajate de-a lungul marii. Combinatia de masaj cu muzica valurilor sparte de tarmul de nisip este un adevarat rasfat.

Parcuri Nisipurile de AurUnde mancam in Nisipurile de Aur ?

Daca nu avem toate mesele asiguarate la hotelul unde suntem cazati, o gama larga de restaurante si cafenele ne asteapta in Nisipurile de Aur. Preturile preparatelor variaza de la mici la scumpe, in functie de categoria restaurantului unde doriti sa serviti masa. Pentru preturi modeste, va recomandam terasele cu specific insirate de-a lungul promenadei pietonale, unde cu doar 8-10 euro per persoana puteti servi un pranz delicios, asezonat cu o bere bulgareasca sau un un pahar de vin rosu. Pentru turistii dornici de produse fast -food exista McDonalds. Copii se vor bucura de restaurantele tematice, in special Cocktail Bar Paris ( amplasat pe terasa unui mini "Turnul Eiffel") si Golden Dreams, restaurant construit intr-un vechi galon.

Piscina Nisipurile de AurNopti albe in "Nisipuri"

In "Nisipuri", noptile sunt cu adevarat stralucitoare.
Hotelurile si terasele de-a lungul promenadei iluminate in culori multicolore, multimea de discoteci, barurile si cluburile care ofera o adevarata atmosfera de petrecere pana in zorii zilei, contribuie la reusita noptilor albe in cunoscuta statiune estivala de la malul marii.
Daca va simtiti norocos intr-o seara si cu inima incarcata de energie pozitiva, va invitam la Cazinou, daca nu, la un berbecut la protap pe malul marii oferit de unul dintre restauarantele de pe malul marii, asezonat cu un vin de Targovishte, sau de Menada. Speram ca v-am adus suficiente informatii cu aceasta descriere Nisipurile de Aur Bulgaria pentru a va convinge sa va alegeti urmatoarea vacanta in sezonul estival in aceasta statiune!

No Comments Yet.

Leave a comment