Disponibilitati hoteluri Albena

Hoteluri AlbenaDupa lungi asteptari, colegii nostri din Bulgaria ne anunta oficial ca incepand cu data de 01 august 2014, cel mai asteptat proiect al anului 2014 Aquapark-Albena si-a deschis portile pentru vizitatorii sai. Cu acest nou proiect, asadar, statiunea Albena a devenit cea  mai atractiva destinatie estivala din zona litoralului marii Negre. Construit pe o suprafata de aproximativ 30.000 de metri patrati, intre Casino-Variete si Club Ralitsa Superior, in zona de parc a statiunii, la intarea in Albena, Aquamania detine tobogane unice, de ultima generatie, potrivite pentru toate generatiile.

Pentru ca mult asteptatul parc acvatic din Albena, ne grabim sa va prezentam si disponibilitatile pentru perioada 08.08-14.08.2014 in Albena.

Hoteluri Albena

Hotel Althea 3* ce ofera o ambianta specifica vacantelor estivale , cu servicii de inalta calitate de relaxarea si voie buna pe malul marii, isi asteapta oaspetii in aceasta perioada cu tarife de cazare cu all inclusive incepand de la 28 euro per persoana.

Un alt hotel, tot de 3 stele situat in aceeasi zona a aqua-park-ului, hotel recomandat , in primul rand tinerilor, intrucat hotelul dispune de o discoteca proprie si o piscina generoasa in aer liber cu bar la piscina ofera tarife de cazare in luna august incepand de la 37 euro per persoana, servicii ultra all incluisve.

Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 3* , situat intr-una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone ale statiunii Albena, in parcul natural al statiunii, la 950 metri de plaja, insa cu foarte multe facilitati, pentru o nopate de cazare cu servicii ultra all inclusive trebuie sa scoateti din buzunar doar 55 euro per persoana, adica aproximativ 330 euro pentru 6 nopti de cazare cu servicii ultra all inclusive.Tentant pretul, nu ?!

Sa trecem si pe la hotel Magnolia, recunoscut pentru multitudinea de facilitati oferit oaspetilor sai, in acesata perioada a lansat o oferta speciala in care pretul unei nopti de cazare cu servicii all inclusive porneste de la 37 euro per persoana.

Mergem pe plaja din Albena, unde gasim cateva hoteluri cu camere libere in perioada 08. 08-14.08.2014.

Malibu 4* unul dintre cele mai cautate hoteluri din Albena, datorita pozitionarii sale atat fata de plaja cat si fata de zona de shopping din Albena, ne ofera un sejur de 6 nopti de cazare all inclusive la pretul de 294 euro per persoana, adica mai putin de 1.300 lei. Unde gasesti asemenea oferta pe litoarlul romanesc?!

Cautam mai departe in sertarul cu oferte speciale Albena, dar si la hotelurile care au camere disponibile.

Curios! Hotelul Sandy Beach 3* ( fostul hotel Orlov 3*), situat hiar pe plaja din Albena, renovat in totalitate in anul 2011, ne dezarmeaza pur si simplu cu preturi extrem de avantajoase pentru orice familie: 62 euro per persoana, cazare cu servicii all inclusive.

Nu mai continuam lista hotelurilor cu camere disponibile in perioada 08.08-14.08.2014, aceasta gasind-o aici.

Noi va dorim un concediu de vis pe litoralul bulgaresc, in special in Albena.

No Comments Yet.

Leave a comment