Hai, hui cu early booking prin Nisipurile de Aur

nisipuri 1Nisipurile de Aur este una dintre cele mai renumite statiuni estivale de pe coasta bulgara a Marii Negre. Situata la 18 kilometri de orașul Varna într-o zona protejata de Guvernul Bulgariei, stațiunea Nisipurile de Aur  dispune de aproximativ 3,5 kilometri de plaje lungime și 100 de metru lățime. Nisipul plajelor este unul neted, auriu, probabil ca de aici și denumirea stațiunii  în afara unor legende cu comori ale unor pirați care și-au îngropat aici comorile.
Cu peste cinzeci de ani de istorie și aproximativ șaptezeci de hoteluri clasificate de la trei la cinci stele, cele mai multe dintre ele fiind nou construite sau renovate, cu centre spa cu piscine cu apa minerala sau de mare, în Nisipurile de Aur sosesc anual mii de turiști sosiți din toată Europa pentru o vacanta relaxanta la malul Marii Negre.

Early Booking Bulgaria 2022

Am ales din oferte early booking Nisipurile de Aur cele mai mici preturi pentru vara 2022, acestea pornind de la 11 euro per persoana dacă aceste rezervări sunt efectuate pana la data de 31 decembrie 2021. Acest preț este valabil pentru un hotel clasificat la trei stele.
nisipuri 2
Cine dorește un sejur la un hotel clasificat la patru stele cu servicii all inclusive în Nisipurile de Aur cum este hotel Mimosa, de exemplu, atunci prețul unei nopți de cazare cu early booking in Nisipurile de Aur pornește de la 26 euro per persoana per noapte. Acest hotel l-as recomanda familiilor cu copii, primul copil cu vârsta pana la 14 ani  cazat în aceeași camera cu doi adulți având gratuitate la cazare și masa de 100%.

Hoteluri Nisipurile de Aur

Unul dintre zecile de hoteluri din Nisipurile de Aur pe care vi-l recomand pentru vara 2022 este fără îndoială Grifid Bolero 4*.

nisipuri 3
Un hotel ale cărui facilitați oferite oaspeților săi depășesc cu mult standardul de clasificare al celorlalte hoteluri  brandul din care face parte impunând  un standard înalt de servicii oferite. Prețul unei nopți de cazare la acest hotel începe de la 37 euro per persoana iar dacă rezervarea se va efectua pana la data de 31 decembrie 2021 reducerea va fi de 15 % din prețul de cazare standard.

astera
Rețineți hotelul Casino Astera 4* recent renovat care oferă de asemenea servicii ultra all inclusive cu șezlonguri si umbrele pe plaja proprie gratuite , ale cărui preturi încep de la 40 euro per persoana per noapte. Daca rezervarea sejurului pentru vara 2022 se va efectua pana la data de 28 februarie  2022 atunci veți beneficia de o reducere de 20 % din prețul de cazare standard. Hotel Astera 4* din Nisipurile de Aur este unul dintre cele mai solicitate hoteluri datorita arhitecturii sale elegante și a poziționării fata de plaja nu nisip fin auriu.
Nu uitați! Early booking vara 2022 Litoral Bulgaria cu Oltextur este cea mai buna alegere a voastră pentru o vacanta estivala la malul Marii Negre.
Când se așterne noaptea peste Nisipurile de Aur încep spectacolele de divertisment, provocarea jocurilor de noroc din cazinouri, adrenalina din cluburile de noapte. Prin alegerea unei oferte early booking Nisipurile de Aur, veti avea parte de o vacanta de vara minuntata, la un raport calitate/pret excelent!

nisipuri 4

Comments are closed.