Cele mai bune hoteluri de ski din Bulgaria

kempinski 2

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

Modernizarea infrastructurii domeniilor schiabile, dar si constructia sau renovarea unor hoteluri de top din statiunile de ski din Bulgaria au facut ca aceasta destinatie sa se situeze pe podimul celor mai accesate destinatii de ski din Europa.
Gasim noi hoteluri de ski din Bulgaria , in special in statiunile Borovets, Bansko, Pamporovo sau Razlog, o mica statiune de ski ce s-a dezvoltat la 10 kilometri de domeniul schiabil din Bansko.

Preturi hoteluri de ski din Bulgaria

Cel mai mic pret pentru o noapte de cazare la o vila de ski in Borovets il gasim la la Vila Yagoda & Malina Villas 3*  de 18 euro /persoana/noapte. Preturi mici pentru sezonul de iarna la hoteluri de ski in Bulgaria gasim si la Hotel Iceberg 4*. De la 22 euro/persoana/noapte incepe o oferta de preturi pentru hoteluri de ski din Bulgaria. Nu dorim sa facem nicio comparatie cu alte destinatii de ski, intrucat nu ar fi etic din partea noastra, insa facand un mic calcul, pentru un sejur de 6 zile la ski in Bulgaria iti trebuie un buget minim de 120 euro per persoana.

Pentru ca am pornit de la ideea de a va prezenta cele mai bune hoteluri de ski din Bulgaria din cele trei mari statiuni, incercam sa includem cel putin 10 hoteluri  dintre cele mai bune.

Hotel Rila 4* - Borovets

rila 1

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

rila 3

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

trece in acest moment printr-un proces amplu de renovare si modernizare, aceste lucrari avand termen de finalizare Decembrie 2015.  Asadar, pentru sezonul de ski 2015-2016, Hotel Rila 4*- Borovets   va fi cel mai modern hotel din statiune, dar si cel mai cautata locatie de ski din Bulgaria.
Situat la doar 200 de metri de telegondola, beneficiind de o zona SPA ultramoderna, diverse restaurante, dar si cluburi de divertisment Hotel Rila 4* va deveni cel mai atractiv hotel de ski din Bulgaria.

Povestile si impresiile despre noul "Rila " le asteptam de voi, dragi prieteni ai schiului.

samokov 1

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

Hotel Samokov 4* este cel de-al  doilea hotel din Borovets votat de catre turistii nostri in top 10 cele mai bune hoteluri de ski din Bulgaria.
Hotel Samokov se afla pozitionat in centrul statiunii Borovets (1.300 m deasupra nivelului marii) , la o ora de mers cu masina din varianta care ocoleste Sofia. Adica 70 de kilometri. Drumul este superb!

Masina valseaza printre curbele ce lasa in urma paduri superbe de paduri despartite de cate un paraias de munte cu ape repezi si limpezi.
Camerele si apartamentele spatioase ale hotelului Samokov 4* asigura cele mai bune facilitati de relaxare si odihna a schiorilor ce seara coboara de pe zecile de kilometri de partii de ski din Borovets. Aici ii asteapta focul prietenos din semineul hotelului, eventual la un pahar de coniac sau o balaceala in piscina interioara a hotelului.

samokov 2

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

Hotel Samokov 4* este punctul de plecare, dis de dimineata, pentru lungile trasee magnifice de pe Muntele Rila.
Seara , nu ratati specialitatile preparate la gratarul de pe terasa hotelului.

Parasim Borovets pentru o alta statiune de top in ski-ul din Bulgaria, Bansko.

lucky bansko 1

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

Multi dintre turistii oltextur.ro ne-au rugat anul acesta sa includem in top 10 cele mai bune hoteluri de ski din Bulgaria, Hotel Lucky Bansko 5*. Vacantele la ski petrecute in Hotel Lucky Bansko sunt  de-a dreptul fascinante.

Aparthotel Lucky Bansko este, de altfel si castigatorul prestigiosului premiu anual Mark of Excellence, un adevarat test de calitate, atribuit de catre Nielson, unul dintre cei mai mari tour operatori din Marea Britanie.
Aparthotel Lucky Bansko este unul dintre primele hoteluri din Bansko proiectate si construite in conformitate cu cerintelel standardelor europene.

lucky bansko 2

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

De ce este atat de apreciat Aparthotel Lucky Bansko ?
Hotelul  dispune de 67 de studiouri, 47 apartamente, internet wireless in toate spatiile, room service, mini-bar, transport gratuit la liftul de ski la fiecare 30 de minute, garderoba de ski incalzita, parcare acoperita subterana , dar si parcare in fata hotelului, centru SPA.

Kempinski Grand Hotel Arena

kempinski 1

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

Kempinski Grand Hotel Arena 5*- Bansko, unul dintre cele mai impozante si mai grandioase hoteluri de ski din Bulgaria. Situat la poalele Muntilor Pirin in Bansko, cu acces direct la telegondola, Kempinski Grand Arena este considerata cea mai luxoasa locatie hoteliera din Bansko.

Ideea de baza ca Kempinski este un mare brand  hotelier prezent in statiunile cu vacante de lux, de afaceri, in intreaga lume. Brandul Kempinski se adreseaza oamenilor de afaceri, dar , in acelasi timp este conceput si pentru oaspetii care apreciaza o vacanta de lux , fie ea la la ski sau estivala.
Daca v-am convins asupra facilitatilor de lux pe care le veti gasi la Hotel Kempinski Grand Arena Bansko, iar pentru voi, banii nu reprezinta o prioritate, rezervati-va vacanta de ski Bansko la Kempinski si sufletul vostru va fi mai incarcat de  o suta  de ori cu energie pozitiva, atat cat sa va mentina energici pana la vacanta de vara.
kempinski 4

Premier Luxury Mountain Resort 5*-Bansko

premier luxury 1

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

premier luxury 3

cele mai bune hoteluri de ski din bulgaria

La Premier Luxury Mountain Resort am avut privilegiul de a fi cazat intr-o garsoniera de aproximativ 40 mp. Spatiul mi s-a parut exagerat, avand in vedere faptul ca locuiam de unul singur. Sticla de vin rosu am consumat-o la flacarile ce parca tasneau din semineu, in timp ce incercam sa gasesc un program de filme pe gustul meu dintre zecile  ce rulau pe TV LCD din garsoniera.

Premier Luxury Mountain Resort este un hotel de cinci stele situat la poalele Muntelui Pirin. In afara spatiilor de cazare grandioase, ce ajung si pana la 175 mp suprafata, cum este cazul unei "grand suite" , hotelul este o unitate de cazare de lux, cu facilitati de spa  superioare si servicii de top , intr-un mediu linistit de vacanta , atunci cand relaxarea este cel mai important lucru.
premier luxury 2

Comments are closed.