Grifid Metropol 4*, cel mai nou hotel intrat in familia Grifid

grifid metropol 1Grifid Metropol 4* este ultimul hotel incorporat in familia Grifid, alaturi de Grifid Arabella, Grifid Bolero si Grifid Vistamar.
Avand cea mai privilegiata pozitie in raport cu celalalte hoteluri din grupul Grifid, acesta este localizat  pe promenada din Nisipurile de Aur, chiar in prima linie. Considerat un hotel de lux dupa renovarea totala din aceasta iarna (reconstruit si reproiecat), Grifid Metropol 4* cu ambianta sa primitoare poate fi o alegere perfecta pentru cupluri si familii. Cu servicii de All Inclusive Premium, atat in restaurant cat si la cele doua baruri, piano bar si barul de la piscina, Grifid Metropol 4* se inscrie pe linia de succes a hotelurilor cu traditie de pe litoralul bulgaresc care si-au castigat un renume international din oferirea de servicii turistice de inalta clasa, asigurate de un personal cu un grad de profesionalism ridicat. grifid metropol 2
Cu WI-FI gratuit in lobby, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, Grifid Metropol 4* poate fi alegerea dumneavoastra pentru vacanta din acest an pe Litoral Bulgaria.

grifid metropol 6

Comments are closed.