Hotel Riu Helios Paradise 4*- cea mai buna alegere pentru 1 Mai Bulgaria

 

Prin preturile afisate, Riu Helios Pradise 4* - Litoral Bulgaria poate fi o alegere optima pentru zilele libere de 1 Mai.

Cat costa un sejur de 1 Mai  Riu Helios Pradise  4* -  Bulgaria?

Riu Helios Paradise 4*, deschis in luna mai 2015 in Sunny Beach isi asteapta oaspetii cu preturi stanadrd incepand de la 43 euro/persoana/ per zi.

riu helios

Daca alegeti sa va achitati vacanta de 1 Mai Bulgaria pana la 28.02.2017, atunci veti beneficia de o reducere de 20 %, iar sejurul vostru de 3 nopti va v-a costa 106 euro per persoana, servicii all inclusive.

Este cel mai bun pret afisat pentru vacanta de 1 Mai Bulgaria .

In primavara anului 2016 am vizitat Hotel Helios Paradise 4* si pot sa va spun ca acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri din Bulgaria, un adevarat resort hotelier ce rivalizeaza cu unul clasificat la 5 stele de luxe din Antalya.

riu helios paradise

Rius Helios Paradise 4*-Sunny Beach

Pe teritoriul acestui hotel veti descoperi un resturant principal cu terasa, snack bar la piscina, restaurant asiatic, restauarnt bulgaresc, restaurant pescaresc si longe bar cu terasa. Numeroasele piscine exterioare, precum si terenurile de tenis intregesc gaa de activitati sportive la care puteti lua parte.

riu helios paradise

Atentie doamnelor!

Cautati centrul wellness cu tratamente, sauna, baie de aburi, coafor si masaje.

Sera veti avea parte de muzica live si spectacole in aer liber.

Da. Cu doar 106 euro  va veti bucura de toate aceste facilitati in vacanta de 1 Mai in Bulgaria!

riu helios paradise

Comments are closed.