Hoteluri cu aqua park in Sunny Beach

Sunny Beach considerata perla Rivierei Bulgare, este una dintre cele mai atractive statiuni de pe coasta bulgara a  Marii Negre.
Sunny Beach se afla situata la 30 km nord de Burgas si la 90 km sud de Varna. Plaja de 8 km lungime se intinde la sud pana in orasul Nessebar, unul dintre cele mai remarcabile monumente turistice, parte dintr-o epoca trecuta.

Dominata de plaje aurii scaldate de apele cristaline ale marii, Sunny Beach s-a transformat intr-una dintre destinatiile preferate de catre turistii romani.

Din cele peste 100 de hoteluri ce fac parte din cadrul statiunii cateva zeci dispun de aquapark-uri proprii.

 

Hoteluri cu aquapark in Sunny Beach

Dit Club Evrika Beach 4*

Dit Club Evrika Beach, modernul complex hotelier de 4 stele este situat strategic, in prima linie de plaja, in partea de nord a statiunii Sunny Beach, pe un teren de 54.000 mp.

Dit Club Evrika Beach este garantia unei vacante excelente petrecute pe malul Marii Negre in Sunny Beach.

Dit Club Evrika Beach 4*- aqua park

Aqua parkul  complexului Dit Club Evrika Beach este atractia favorita a acestei destinatii hoteliere de vacanta. Aqua Parkul este compus dintr-o zona pentru adulti si alta pentru copii. Fiecare dintre ele este dotata cu tobogane deschise si inchise.

In afara de aqua park, la Dit Club Evrika Beach 4*, in fiecare noapte in amfiteatrul complexului, va puteti bucura de o varietate de spectacole cu dans, folclor, scheciuri, karaoke, discoteca, dans cu muzica live.

 Dit Evrika Club Beach4*- restaurante si baruri

Dit Evrika Club Beach 4* isi intampina oaspetii hotelului cu 5 restaurante si 5 baruri. Toate acestea functioneaza in sistem All inclusive oferind preparate traditionale bulgaresti, europene, asiatice, toate asortate cu bauturi selecte.

Camerele şi apartamentele din Dit Club Evrika Beach 4* sunt mobilate elegant şi modern. Acestea sunt situate în patru blocuri hoteliere separate într-o grădină splendidă cu piscine azur şi spaţii verzi de relaxare care fac parte din staţiune.

 

Dit Evrika Club Beach 4* inseamna vacanta perfecta pe malul Marii Negre in Sunny Beach.

 

 

Comments are closed.