Hoteluri cu aqua park in Sunny Beach

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Sunny Beach considerata perla Rivierei Bulgare, este una dintre cele mai atractive statiuni de pe coasta bulgara a  Marii Negre.
Sunny Beach se afla situata la 30 km nord de Burgas si la 90 km sud de Varna. Plaja de 8 km lungime se intinde la sud pana in orasul Nessebar, unul dintre cele mai remarcabile monumente turistice, parte dintr-o epoca trecuta.

Dominata de plaje aurii scaldate de apele cristaline ale marii, Sunny Beach s-a transformat intr-una dintre destinatiile preferate de catre turistii romani.

Din cele peste 100 de hoteluri ce fac parte din cadrul statiunii cateva zeci dispun de aquapark-uri proprii.

 

Hoteluri cu aquapark in Sunny Beach

Dit Club Evrika Beach 4*

Dit Club Evrika Beach, modernul complex hotelier de 4 stele este situat strategic, in prima linie de plaja, in partea de nord a statiunii Sunny Beach, pe un teren de 54.000 mp.

Dit Club Evrika Beach este garantia unei vacante excelente petrecute pe malul Marii Negre in Sunny Beach.

Dit Club Evrika Beach 4*- aqua park

Aqua parkul  complexului Dit Club Evrika Beach este atractia favorita a acestei destinatii hoteliere de vacanta. Aqua Parkul este compus dintr-o zona pentru adulti si alta pentru copii. Fiecare dintre ele este dotata cu tobogane deschise si inchise.

In afara de aqua park, la Dit Club Evrika Beach 4*, in fiecare noapte in amfiteatrul complexului, va puteti bucura de o varietate de spectacole cu dans, folclor, scheciuri, karaoke, discoteca, dans cu muzica live.

 Dit Evrika Club Beach4*- restaurante si baruri

Dit Evrika Club Beach 4* isi intampina oaspetii hotelului cu 5 restaurante si 5 baruri. Toate acestea functioneaza in sistem All inclusive oferind preparate traditionale bulgaresti, europene, asiatice, toate asortate cu bauturi selecte.

Camerele şi apartamentele din Dit Club Evrika Beach 4* sunt mobilate elegant şi modern. Acestea sunt situate în patru blocuri hoteliere separate într-o grădină splendidă cu piscine azur şi spaţii verzi de relaxare care fac parte din staţiune.

 

Dit Evrika Club Beach 4* inseamna vacanta perfecta pe malul Marii Negre in Sunny Beach.

 

 

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.