Hoteluri noi litoral Bulgaria 2016

Programarea unei vacante estivale alaturi de familie nu se face la intamplare. Aceasta presupune multe dezbateri aprinse in timpul meselor de Duminica, luandu-se in calcul parerea prietenilor despre locurile vizitate,  discutiile de pe forumul site-urilor de specialitate si in mod special ultimele renovari. Tinta unei vacante estivale, de cele mai multe ori este hotelurile noi aparute in destinatia respectiva.
Pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta de vara  2016 in Bulgaria, le recomandam doua hoteluri noi litoral Bulgaria, inaugurate in anul 2015.

arena mar 1

In Nisipurile de Aur, in 2015, la doar 150 de metri de plaja,  Thomas Cook si-a imbogatit zestrea hoteliera cu inca o bijuterie , integrata in lantul "Smartline" . Aceasta poarta numele de Arena Mar 4* si se afla chiar in spatele hotelului Perunika 3*. Cum nu se putea altfel, noul hotel si-a inscris serviciile pe noul trend de "all inclusive" , astfel  incat oaspetii sai cazati in cele 199 de camere vor beneficia de toate facilitatile conceptului " all inclusive' oferit in restaurantul hotelului, lobby bar, barul de la piscina exterioara.

arena mar 4

Tinerele mame pot sa isi lase copiii in grija baby sitter de la gradinita hotelului. Consumatorilor de internet le transmitem ca accesul la wireless este contra cost, doar in lobby fiind gratuit. Cum Arena Mar  4* este detinut de catre Thomas Cook, tindem sa credem ca in anul 2016 va ave un succes de piata ce va depasi multe branduri de pe litoral Bulgaria.
arena mar 6
Notati: Arena Mar 4* este unul dintre hoteluri noi de pe litoral Bulgaria 2016.

Preturi Arena Mar 4*-Nisipurile de Aur

In vara 2016, Arena Mar 4* isi asteapta oaspetii cu preturi incepand de la 35 euro per persoana, loc in camera dubla, la care puteti beneficia de o reducere early booking de 20 % in cazul in care efectuati si achitati rezervarile pana la data de 29.02.2016.
Cum aceste tarife sunt valabile pentru inceputul sezonului estival, va propun sa facem un calcul pentru o vacanta de familie la unul dintre cele mai noi hoteluri litoral Bulgaria. Pentru perioada de varf, pretul unei nopti de cazare cu masa all inclusive este de 62 euro/persoana, la care se aplica reducerea de 20 %. Cu un copil in varsta de pana la 12 ani, o famile va achita pentru o vacanta de 6 nopti suma de 595 euro, fara taxe de statiune.
Hotel Arena Mar 4*, pentru sezonul estival 2016 a mai pregatit pentru oaspetii sai si alte surprize, cum ar fi "nopti gratuite" : 7=9 sau 10=20 pentru sosirile pana la 10.06 2016 si dupa 10.09.2016.
arena mar 9

 

Hoteluri noi litoral Bulgaria 2016

Inaugurat in primavara anului 2015, Riu Helios Paradise isi avea valorificate spatiile de cazare cu mult timp inainte de deschidere. Nu va vine sa credeti, insa cele mai multe dintre acestea au fost vandute pe piata din Romania.Se pare ca turistii romani sunt mari consumatori de produse de calitate, de produse noi, abia lansate pe piata.
Cum Sunny Beach este o statiune destul de mare, construirea unui alt hotel, la prima vedere, era ca o aventura in Marea Caraibelor.
riu helios 1
Insa nu a fost asa, Riu Helios Paradise a surclasat in materie de servicii turistice foarte multe hoteluri cu traditie din Sunny Beach. Amplasat chiar pe plaja, cu multe facilitati pentru oaspetii sai: piscina cu apa dulce, jacuzzi, piscina pentru copiii si o piscina interioara, toate acestea au contribuit usor, usor la formarea unei imagini cat mai bune despre Riu Helios Paradise. Adept al conceptului de all exclusive exclusiv, oferit in cadrul restaurantuli principal, sau pentru pretentiosi preparate culinare pregatite in bucatariile restaurantelor tematice (italiene, asiatice si bulgaresti), Riu Helios , ce face parte din categoria hoteluri noi litoral Bulgaria 2016, a inceput sa "muste" frenetic din clientii multor hoteluri cu traditie din Sunny Beach.
riu helios 2

Preturi Riu Helios Paradise 4*-Sunny Beach.

Pretul unei nopti de cazare la Riu Helios Paradise 4*-Sunny Beach incepe de la 40 euro per persoana, la care puteti obtine o reducere early booking de 20 % in conditiile in care efectuati si achitati rezervarea pana la data de 29.02.2016.
Pretul cel mai mare pentru sezonul estival 2016 la Riu Helios Paradise il gasim in perioada 01.07-28.08.2016, acesta fiind de 86 euro per persoana per zi. Insa si la acesta puteti obtine reduceri eraly booking daca va incadrati in perioadele de rezervare si plata impuse de catre hotel.

riu helios 3

Comments are closed.