Nisipurile de Aur, hoteluri cu sezlonguri gratuite pe plaja

Cine dintre noi, atunci cand cauta o vacanta estivala  nu doreste un sejur la un hotel care sa-i ofere sezlonguri gratuite pe plaja?

Pe baza informatiilor primite de la colaboratorul din Bulgaria, am intocmit o lista pentru Nisipurile de Aur a hotelurilor  cu sezlonguri gratuite pe plaja.

Deschidem lista noastra cu unul dintre hotelurile din Nisipurile de Aur , care a inceput sa fie din ce in ce mai popular odata cu intrarea in lantul HVD.

 

Nisipurile de Aur-hoteluri cu sezlonguri gratuite pe plaja

Hotel HVD Viva 4* este situat la 800 m de plaja si la 600 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur.  Hotelul a fost renovat in 2015, iar conceptul de all inclusive pe care il promovozeaza la un pret incepand de la 42 euro per persoana, include doua sezlonguri si o umbrela pe plaja privata.

Hotel HVD Viva 4* are numeroase facilitati pe care le ofera oaspetilor sai, sezon de sezon. Doua restaurante, lobby bar, bar de noapte, bar la piscina, room service, doua piscine in aer liber si doua interioare. HVD Viva 4* este unul dinter hotelurile din Nisipurile de Aur care garanteaza o vacanta reusita la un buget ieftin.

Un alt hotel ce se alatura listei de hoteluri gratuite pe plaja din Nisipuri, Primasol Sunghlit Sunrise 3*, isi asteapta in sezonul estival 2017 oaspetii cu un nou concept de all inclusive.  Gustari calde si reci, fructe si prajituri intre orele 11:00-16:00, nelimitat bauturile alcoolice locale, precum si doua sezlonguri si o umbrela gratuite la plaja. Managementul hotelului asigura transportul gratuit la plaja privata pentru oaspetii sai.

Palm Beach 4* este un alt hotel supriza care ofera in sezonul 2017 doua sezlonguri si o umbrela gratuite pe plaja privata. Hotel Palm Beach se afla situat la 25 m de plaja de nisip auriu, iar ultima renovare a avut loc in 2009.

Oferind foarte multe facilitati pentru copii: sectiune pentru copii la piscina exterioara, loc de joaca, mini-club, discoteca, programe de animatie, jocuri electronice, Palm Beach 4* este o lume a copiilor intr-o vacanta estivala.

Berlin Green Park 4* cu un pret incepand de la 40 euro persoana/zi, cazare cu servicii all inclusive, este unul dintre cele mai ieftine hoteluri din Nisipurile de Aur. Acesta  ofera oaspetilor sai sezlonguri gratuite pe plaja privata.

Daca nu va plac conditiile oferite de catre Berlin Green Park 4*, incercati Berlin Golden Beach 4* situat direct pe plaja, in apropiere de portul cu yahturi. Cum hotelul a fost renovat recent (2015), chiar vi-l recomandam fara rezerve. Conceptul de "all inclusive gold" este mai mult decat o invitatie de a va petrece vacanta in Nisipurile de Aur.

Berlin Golden Beach 4* isi asteapta oaspetii in vara 2017  cu doua restaurante unde se pot delecta cu preparate ale bucatariei locale si internationale.  Un lobby bar, bar snack, un bar la piscina si unul pe plaja  intregesc lista de facilitati.  Pe plaja publica de nisip va asteapta  o relaxare gratuita pe unul dintre sezlongurile puse la dispozitie de catre hotel.

 

Nu departe la Berlin Golden Beach 4* se afla Kaliakra Palace, unul dintre hotelurile de 4 stele situate pe plaja din Nisipuri, devenit popular printre turisti odata cu renovarea completa din 2013. Tot atunci a promovat si  conceptul ultra all inclusive in care turistii beneficiaza de gratuitatea a doua sezlonguri pe plaja.

 Nisipurile de Aur- Hoteluri Grifid cu sezlonguri gratuite pe plaja

 

In Nisipurile de Aur, hoteluri Grifid cu sezlonguri gratuite pe plaja

Intregul lant hotelier Grifid ce functioneaza in Nisipurile de Aur ofera oaspetilor sai pentru vara 2017, sezlonguri gratuite pe plaja privata. Incepand de la Grifid Bolero 4*, continund cu Grifid Arabella 4*, recent renovat si Grifid Encanti Beach 4*.Toate aceste hoteluri ofera in pretul pachetului de all inclusive/ultra all inclusive sezlonguri gratuite pe plaja privata.

Cum in Nisipurile de Aur, numarul hotelurilor ce ofera sezlonguri gratuite la plaja privata, numarul turistilor a inceput sa creasca proportional de la un an la altul.

 

 

 

 

Comments are closed.