Nisipurile de Aur- hoteluri de 5 stele

In Nisipurile de Aur exista doar cateva hoteluri care se pot bucura de calificativul de 5 stele, atribuit unui hotel pe litoral Bulgaria, insa toate de o eleganta uluitoare.

 

Nisipurile de Aur- hoteluri de 5 stele

 

Fara sa fiu partinic, pentru pozitia sa fata de plaja si serviciile oferite, as situa hotel Admiral 5* intr-un top din Nisipurile de Aur- hoteluri de 5 stele

Hotel Admiral 5*, fara sa fie adeptul conceptului de all inclusive (acela de "impinge tava"), afiseaza preturi in care este inclusa doar cazare cu mic dejun inclus.

Situat chiar in centrul statiunii Nisipurile de Aur, unde doar faleza pietonala il desparte de frumoasa plaja de nisip, Hotel Admiral 5* domina intreaga zona arhitecturala din Nisipurile de Aur.

Bijuteria coroanei din Nisipurile de Aur asa cum este cunoscut hotel Admiral 5*, istoria sa incepe in 1957, atunci cand a avut loc inaugurarea oficiala a hotelului "Rodina". Dupa o reconstructie fundamentala, la sfarsitul anului 2003 si inceputul anului 2004, Hotel Admiral 5* isi dobandeste imaginea sa actuala. Acest hotel cu o arhitectura rotunda, unica cu un interior exclusiv este un loc perfect pentru intalniri, odihna, divertisment si afaceri. Hotel Admiral se desfasoara pe 9 etaje, fiind deservite de 3 lifturi.

Dintre facilitatile hotelului amintim doar cateva dintre ele: centru wellness, solariu, sauna, camera de relaxare, salon de infrumusetare, sala de fitness, piscina, bar la piscina, centru de afaceri.

Camerele hotelului sunt de un lux excesiv, fiind dotate cu aer conditionat, seif in camera, baie cu cada, TV LCD, dus, acces internet WI-FI, serviciu de menaj zilnic, set de cosmetice in abie, fotoliu, mini bar, podea acoperita cu mocheta, uscator de par.

  Nisipurile de Aur- hoteluri de 5 stele. Preturi Hotel Admiral 5*

Daca doriti rezervarea unui sejur la hotel Admiral 5*, atunci ar trebui sa stiti ca pretul unul loc de cazare cu mic dejun in camera dubla vedere la parc incepe de la 21 euro/persoana/zi, iar intr-o camera dubla cu vedere al mare, pretul crest ela 23 euro per persoana per zi.

Melia Grand Hermitage 5* (ex Kempinski) este adeptul conceptului "all inclusive', adica "impinge tava". Dupa integrarea in lantul Sol  Melia, fostul hotel Kempinski a trebuit sa adopte rigurozitatea regulilor impuse de noul brand. Dupa acest mariaj, Melia Grand Hermitage 5* a devenit unul dintre cele mai mari si mai frumoase hoteluri de pe litoralul bulgaresc. La ora actuala, Melia Grand ofera servicii de calitate superioara, in cele 4 restaurante ale sale putand sa va rasfatati cu cele mai delicioase preparate ale bucatariei locale si internationale.

Restaurantul VIP "The Level" are 120 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa.

Pentru a degusta preparatele traditionale germane, oaspetii hotelului sunt invitati in pub-ul german "The Bierstube".

Daca alegeti o vacanta la Melia Grand Hermitage 5*, alegeti o camera "The Level", o camera cu vedere frontala la mare si cu numeroase servicii de VIP oferite in cadrul hotelului.

 

Preturi Melia Grand Hermitage

Cel mai mic pret pentru o noapte de cazare cu masa all inclusive oferit de catre Melia Grand Hermitage 5* pentru un loc in camera dubla park view este de 45 euro, in timp ce in camera cu vedere la mare, pretul creste la 49 euro per persoana.

In varf de sezon, respectiv, in perioada 01.07-27.08.2017, preturi urca la 92 , respectiv 98 euro per persoana per zi.

Reduceri early booking Melia Grand Hermitage 5*

Pentru turistii care doresc sa-si rezerve si sa sa-si achite vacanta pana la 31.01.2017, reducerea este de 20 % fata de pretul standard afisat.

 

Nisipurile de Aur- hoteluri de 5 stele.
International Hotel Casino & Tower Suites 5*, complet renovat si modernizat in anul 2013 se afla pe faleza din Nisipurile de Aur, la 100 m de plaja. Cladirea hotelului numara 18 etaje, fiind deservite de catre 7 lifturi.

Comments are closed.