Nisipurile de Aur, primele oferte de cazare cu early booking

Oferte de cazare Nisipurile de Aur BulgariaNisipurile de Aur, decorata cu "steagul albastru" datorita calității plajelor de nisip și a apelor marii Negre, este una dintre cele mai populare stațiuni estivale din Bulgaria.
Oltextur a lansat deja primele oferte de cazare cu early booking in Nisipurile de Aur, a căror reducere ajunge pana la 20 % din tarifele standard.
Sezonul estival in Nisipurile de Aur debutează la începutul lunii mai  și se termina la sfârșitul lunii septembrie. Verile în Bulgaria sunt destul de calde, beneficiind de aproximativ 300 de zile însorite pe an, însă briza marii menține temperaturile la un nivel ideal.
In stațiunea de la malul marii găsim o gama larga de restaurante și cafenele, pub-uri, dar și discoteci deschise pana in zorii zilei.
Copii se pot bucura de restaurante tematice, în special Cocktail Bar Paris (amplasate pe terasa unui mini "Turnul Eiffel"') si restaurantul Golden Dreams, construit într-un galion vechi. Va recomandam aceasta statiune de pe litoralul bulgaresc, deoarece exista oferte de cazare foarte variate si o vacanta aici poate fi un lucru foarte placut datorita hotelurilor de foarte buna calitate.
golden sands 4

Comments are closed.