Noutati Litoral Bulgaria 2018

An de an hotelierii bulgari aduc noi schimbari in baza turistica a litoralului bulgaresc. Sunt schimbari novatoare ce contribuie la ridicarea gradului de confort al turistilor ce-si petrec vacantele pe malul Marii Negre din Bulgaria.

Noutati Litoral Bulgaria 2018- Albena

In sezonul estival 2018, Albena isi va intampina oaspetii cu cateva suprize din cele mai placute.

Fostul Hotel Lora va fi complet restructurat, fiind un nou corp al hotelului Primasol Ralitsa Superior Deluxe 3*+.

O schimbare majora o vom regasi la cele 27 de vile, ce vor fi complet renovate si vor face parte din Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club 4*. Vilele vor oferi oaspetilor sai conditii excelente de petrecere a vacantelor de familie.

Hotel.Com 3* va beneficia de o noua imagine a camerelor. Restaurantul va avea un alt redesign. Ca o noutate, oaspetii hotelului .Com 3* vor beneficia de intrare zilnica gratuita in parcul de distractii acvatice.

Apropo de Aquamania Aquapark. Acesta isi va mari aria cu noi tobogane si jocuri acvatice.

De asemenea, Hotel.Com 3* prin sistemul All Inclusive Plus, va face parte din familia hotelurilor Aquamania alaturi de Primasol Ralitsa Superior, Primasol Aqua Club, Vilele Primasol Ralitsa Aqua Club, Vita Park, Vilele Vita Park.

Actualul centru sportiv cu cele 7 terenuri de tenis si zona hotelurilor Lagunas va fi extins la un numar de 19 terenuri de tenis in aer liber si trei acoperite.

Modernizarea Centrului Ecvestru  face parte din lista de noutati Litoral 2018-Albena.

Lasam in urma Albena si continuam cu

Noutati Litoral Bulgaria 2018-Nisipurile de Aur.

Hotelul LTI Dolce Vita 4* isi va surprinde oaspetii in sezonul estival 2018 cu un mini aquapark (500 mp si 11 m inaltime).

Hotel Astoria va fi complet renovat in 2018 si se va numi Riu Astoria 4*.

Hotel Prestige & Aquapark 4* va detine pentru sezonul  estival 2018 3 cladiri: un corp principal si 2 corpuri anexe. Unul dintre corpuri este fostul Hotel Mak renovat in 2017.

 

Noutati Litoral Bulgaria 2018-Sf. Constantin
Elena.

Hotelurile Grand Hotel Varna 5*, Dolphin Marina si Rubin 4* nu vor functiona in 2018. Acestea vor fi modernizate si pregatite pentru sezonul estival 2019. Pentru 2018 vor fi deschise doar hotelurile Dolphin si Lebed.

In Constantin si Elena vom avea si un nou hotel ce se va inaugura: Astor Garden 5*.

 Noutati Litoral Bulgaria 2018- Sunny Beach

Daca in Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena vor avea loc schimbari semnificative in ceea ce priveste asigurarea unui confort cat mai ridicat pentru turisti, nici Sunny Beach nu se lasa mai prejos.

Hotel Planeta se va numi Planeta & Aquapark 5* datorita noului mini aquapark ce se va construi special pentru copii.

O noutate la Hotel Mercury 4*; noul concept de Ultra All Inclusive Premium.

Hotelul DIT Evrika Club 4* nu va mai include in conceptul de all inclusive facilitatile pe plaja pe care le ofera turistilor sai pana in acest an.

In schimb, hotelurile Marvel si Nobel vor acorda in mod gratuit turistilor sai 2 sezlonguri si o umbrela/camera la plaja.

In Sozopol, Hotel Laguna Beach 4* va pune la dispozitia turistilor sai umbrele, sezlonguri si saltele gratuite pe plaja, doar in cazul conceptului de all inclusive.

Asadar hotelierii bulgari se misca. In sens pozitiv. Asteptam o reactie a hotelierilor de pe litoralul romanesc.

Comments are closed.