Oferte cazare Nisipurile de Aur 2015

Cele mai bune oferte de cazare Nisipurile de Aur 2015 le gasiti in aceasta perioada cand se pot face rezervari cu reduceri early booking de pana la 30%. Cel mai mic pret de cazare pentru vara 2015 in Nisipurile de Aur il gasim la Hotel Zlaten Rog 3*, unde pretul unei nopti de cazare cu mic dejun inclus porneste de la 9 euro per persoana. Hotelul Zlaten Rog 3* promoveaza si o reducere early booking de 20 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 28.02.2014.
Cel mai bun pret pentru o noapte de cazare cu masa all inclusive il gasim la Hotel Paradise Green Park 3*,  de 24 euro per persoana. Pentru acest hotel , oltextur.ro are afiseaza   oferte cazare Nisipurile de aur 2015 cu o reducere early booking de 20 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 28.02.104.

Nisipurile de Aur

nisipurile de aur

oferte cazare nisipurile de aur 2015

Statiunea Nisipurile de Aur se afla la 19 kilometri de orasul Varna, foarte aproape de statiunile Sf.Constantin si Elena si Riviera.
Nisipurile de Aur este considerata cea mai mare statiune de pe coasta de nord a Marii Negre, renumita pentru cel mai pur nisip de pe intreaga coasta a Marii Negre. dar si cu cele mai bune oferte cazare Nisipurile de aur 2015 . Statiunea abunda in vegetatie luxurianta, avand infatisarea unui adevarat parc natural.
Plaja din Nisipurile de Aur
Statiunea Nisipurile de Aur ocupa mai mult de 1800 hectare pe coasta de nord a Marii Negre, plaja din Nisipurile de Aur fiind amenajata cu umbrele si sezlonguri, in general contra-cost, exceptie facand cele care apartin hotelurilor ce au incluse in pretul de cazare cateo umbrela si doua sezlonguri.

Cele mai bune oferte cazare Nisipurile de Aur 2015

litoral bulgaria

oferte cazare nisipurile de aur 2015

Hotelurile din Nisipurile de Aur isi asteapta oaspetii sai cu mai multe  oferte de masa: mic dejun, demipensiune, all incluisve si ultra all inclusive.
Cu cei mai multi dintre turistii nostri ne solicita oferte cazare Nisipurile de Aur 2015 all inclusive sau ultra all inclusive, de aceea  vom insista mai mult asupra acestor oferte.
Hotel Mimosa 4*, hotel recunoscut pentru facilitatile acordate familiilor cu copii, pentru vara 2015 isi asteapta oaspetii cu preturi incepand de la 24 euro per persoana, iar pentru cei care se grabesc sa-si efectueze rezervarile pana la data de 31.03.2015 vor beneficia de reduceri early booking de 20 %. Hotel Mimosa 4* acorda reduceri substantiale si pentru copii: primul copil cu varsta pana la 14 ani, cazat in camera dubla  cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa , iar al 2-lea copil cu varsta pana la 14 ani, cazat in camera dubla  cu 2 adulti plateste doar 50%  din tariful de cazare si masa.
Havana Hotel & Casino 4* din Nisipurile de Aur pe care-l recomandam fara rezerva, este un hotel complet renovat, situat aproape de Aqua Park. Cu preturi incepand de la 25 euro per persoana, oaspetii hotelului beneficiaza si de reduceri early booking de 30 % cu conditia ca rezervarile pentru vara  2015 sa fie efectuate pana la data de 28.02.2015.
Un alt hotel din Nisipurile de Aur, complet renovat a lansat deja oferte Paste Bulgaria 2015. Cu un tarif de doar 37 euro per persoana per zi, la care puteti beneficia si de o reducere early booking de 10 % pentru rezervari pana la data de 31.03.2015, puteti petrece un sejur  ultra all inclusive Paste Bulgaria 2015 cu doar 100 euro in care aveti incluse 3 nopti de cazare cu masa ultra all inclusive. Aceasta este cea mai buna oferta de Paste Bulgaria 2015 !
Grifid Club Bolero 4* este recunoscut pentru serviciile sale ultra all inclusive, pretul unei nopti de cazare la acest hotel pornind de la 38 euro per persoana, insa puteti beneficia de o reducere early booking de 15 % , in conditiile in care efectuati rezervarile pana la data de 31.12.2014.

nisipurile de aur

oferte cazare nisipurile de aur 2015

Baruri si restaurante in Nisipurile de Aur
Sute de baruri, restaurante, fast food-uri, se gasesc de-a lungul aleilor din Nisipurile de Aur. In bucatariile acestora ne putem delecta cu preparate locale sau internationale. Nisipurile de Aur este renumita pentru viata de noapte din baruri si cluburi.
Sporturi practicate in Nisipurile de Aur
Alaturi de  sutele de oferte cazare Nisipurile de Aur 2015 se adauga optiunile pentru sporturile pe apa: yahting, surfing, schi nautic, ski jet, plimbari cu baloane , parasutism pe apa, sau practicarea unor sporturi pe uscat cum ar fi: volei, tenis de camp, echitatie etc.

No Comments Yet.

Leave a comment