Oferte early booking 2013-Nisipurile de Aur

Stiati ca numele statiunii Nisipurile de Aur provine dintr-o veche legenda care spune ca in urma cu foarte mul timp, niste pirati au ingropat o mare comoara pe faleza Marii Negre , la nord de orasul Varna. Natura s-a razbunat pe pirati transformand aurul intr-un splendid nisip. Faleza de nisip din Nisipurile de Aur este una dintre cele mai intinse faleze ale Marii Negre,  in unele locuri depasind 100 de metri latime,  iar nisipul este unul fin si auriu.
Pentru turistii care doresc sa revina si in sezonul estival  2013 pentru un scurt sejur in Nisipurile de Aur, dar si pentru cei care doresc sa vina aici pentru prima data, le facem o supriza placuta lansand pe situl agentiei de turism Oltextur primele oferte de
reduceri early booking  pentru sezonul estival 2013.Unele preturi pornesc de la 10 euro/noapte , cazare cu mic dejun si sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2012,  asa cum este oferta hotelului Helios Spa & Resort 4*, sau preturile pornesc de la 20 euro/zi/persoana , cazare cu masa all inclusive, cum este cazul hotelului Perunika 3*.
In acest caz ofera cu reducere early booking aplicata este valabila pana la data de 15.03.2013. In cazul unor hoteluri de top din Nisipurile de Aur, asa cum este hotel Admiral 5*, preturile cu reducere early booking pornesc de la 16 euro/zi/persoana, cazare cu mic dejun. Pentru acest hotel, oferta este valabila pana la data de 31 mai 2013.Un alt hotel de top din Nisipurile de Aur, Double Tree  by Hilton Varna 5* , se adreseaza viitorilor sai oaspeti cu preturi pentru vara 2013 incepand de la 14 euro/zi, cazare cu mic dejun. Pretul contine o reducere de 25 % si este valabil pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 decembrie 2012.Un alt hotel din Nisipurile de Aur, de aceasta data recomandat familiilor cu copii, Hotel Excelsior 4* va asteapta sa efectuati rezervari pentru vara 2013 la preturi pornind de la 17 euro/zi/persoana, cazare cu masa all inclusive. Reducerea aplicata este de 20 % si este valabila pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 martie 2013. Hotel Slavey 4* din Nisipurile de Aur, recomandat familiilor cu copii datorita facilitatilor de care dispune, pana la data de 31 martie 2013 puteti sa achizionati un sejur in Nisipurile de Aur la un pret pornind de la 22 euro/zi/persoana,cazare cu masa all inclusive. Dorim sa asiguram toti prietenii agentiei noastre , care timp de 20 de ani ne-au fost fideli, ca aceste reduceri sunt reale , asigurandu-i in continuare de totala noastra seriozitate in asigurarea unor vacante reusite.

No Comments Yet.

Leave a comment