Oferte Litoral Bulgaria 2013

Poate, ca mai devreme decat de obicei , suntem in masura sa oferim o supriza celor indragostiti de serviciile oferite de vecinii nostri bulgari la hotelurile din Albena. Asadar, va prezentam pe scurt cateva din ofertele pentru Litoral Bulgaria 2013, in special din statiunea Albena. De la bun inceput, cu exceptie hotelurilor Kaliakra 4* superior si Kaliakra 4* standard care nu acorda reduceri early booking, toate celallate hoteluri acorda
reduceri early booking pentru toate rezervarile efectuate si achitate pana la 28 februarie 2013  de 20% din pretul standard.

Hoteluri Albena

Preturile afisate in tabelele anexate la hoteluri contin aceste reduceri.
La hotel Com 3*, pentru o noapte de cazare cu masa ultra all inclusive, pretul unei noapti de cazare porneste de la 20 euro/persoana.
Hotelul Ralitsa 3* din Albena, pentru o noapte de cazare cu masa ultra all inclusive, pretul porneste de la 21 euro/persoana. Oferte de vacanta generoase pentru litoral 2013, consideram noi, ca  ar trebui sa va ganditi inca de pe acum la viitoare voastra
vacanta estivala.
Hotelul Orhideya 3* , tot din Albena, pretul pentru o noapte de cazare cu masa all inclusive, porneste de la 20 euro/persoana. Pentru copii, managementul hotelului Orhideya 3* s-a gandit la acordarea de  numeroase facilitati.
La hotel Sandy Beach 3*( fostul Orlov), renovat in totalitate in anul 2011, pretul unei nopti de  cazare cu masa all inclusive, porneste de la 23 euro/persoana.
Si pentru ca vorbeam de Kaliakra 4* Superior si Kaliakra 4* standard, singurele hoteluri din Albena care nu acorda reduceri early booking, dar ale caror camere se epuizeaza foarte repede, in mijlocul lunii iunie, o rezervare la hotel Kaliakra devenind aproape imposibila, pretului unui loc de cazare cu masa ultra all inclusive porneste de la 39 euro/persoana.
Un alt hotel care nerita toata atentia in Albena este hotel Gergana 4*, recent renovat si situat in cea mai linistita zona din Albena, in apropierea rezervatiei naturale "Balatata", pretul porneste de la 26 euro/zi/persoana, masa all inclusive.
Hotel Malibu 4*, un alt hotel situat in centrul statiunii Albena acorda si el
reduceri early booking de pana la 20 % pentru rezevarile efectuate si achitate pana la data de 28 februarie 2013.
Pentru mai multe informatii privind reducerile early booking pentru litoral Bulgaria 2013, sau oferte sejururi reduse Bulgaria 2013 le gasiti accesand situl agentiei Oltextur: www. oltextur.ro

No Comments Yet.

Leave a comment