Oferte speciale ski Bulgaria

Vacante ieftine la ski in Bulgaria prin ofertele speciale lansate de agentia de turism Oltextur pentru cele trei mari statiuni de ski din Bulgaria: Bansko, Borovets si Pamporovo. Fiecare dintre cele trei statiuni de ski din Bulgaria are farmecul sau individual  si toate trei sunt perfecte pentru incepatori ,intermediari si avansati.Daca  alegeti un sejur la ski in Bulgaria in perioada 27.01-02.03.2013, pretul pentru o noapte de cazare la un hotel de 4 stele din Bansko, incepe de la 23 euro/zi/persoana, cazare cu masa demipensiune, cum este cazul hotelului Glazne 4*. In perioada 16.02-22.02.2013, hotelul Banderitsa 4 * isi asteapta oaspetii cu oferte la ski in Bansko, la preturi incredibil de mici:21 euro/zi/persoana, cazare cu demipensiune.
Pentru perioadele 20.01-22.01.2013 si 27.01-31.01.2013, pentru un sejur de minim 2 nopti, hotelul Perun Lodge 4* din Bansko are un tarif special la cazare de 16 euro/zi/persoana , cazare cu mic dejun in studio( minim 2 adulti), sau in aparatment ( minim 3 adulti).

Beneficiati de cele mai bune oferte la munte in Bulgaria, in statiunile Bansko, Borovets si Pamporovo. Hotelurile sunt special selectate pentru a satisface nevoile dumneavoastra de confort si relaxare si datorita serviciilor de inalta calitate si a facilitatilor complexe pe care le ofera.

Sejur ski Bansko

Vechiul oras Bansko se afla la poalele Muntilor Pirin, cei mai spectaculosi munti din Bulgaria, declarati patrimoniu mondial UNESCO si ofera un domeniu schiabil de exceptie, apreciat de catre cei mai pretentiosi dintre schiori datorita calitatii foarte bune a partiilor, a instalatiilor de transport pe cablu si a facilitatilor complexe pe care hotelierii le pun la dispozitia turistilor.

Oferta de hoteluri din Bansko a fost selectata pentru a acoperi nevoile unei game foarte variate de turisti, de la cei mai pretentiosi orientati catre lux-ul hotelurilor de 5* la cei cu bugete medii si economice. Insa hotelurie, indiferent de clasificarea acestora, se straduiesc sa ofere vizitatorilor cele mai bune conditii si sa ii fidelizeze prin servicii de inalta calitate si acces la facilitati complexe de petrecere a timpului liber.

Sejur ski Borovets

Cea mai veche statiune de ski din Bulgaria se afla pe versantul nordic al Muntilor Rila, la numai 75 km de Sofia, la altitudinea de 1330 m, inconjurata de paduri dese de pin si strajuita de crestele si piscurile montane inalte si stancoase. Partiile de ski din Borovets sunt foarte bine intretinute si sunt deservite de instalatii de transport pe cablu performante iar hotelurile prezinta un raport calitate/pret bun, oferind servicii de calitate si facilitati complexe la tarife competitive. Aerul rustic si romantic dat de apropierea padurii si de pozitionarea statiunii in mijlocul naturii fac din Borovets o destinatie preferata de catre turistii dornici de liniste si relaxare dar si de vacante active pe partie.

Sejur ski Pamporovo

Pamporovo, cea mai insorita statiune de ski din Europa, este o statiune moderna in inima Muntilor Rodopi si este cunoscuta in povesti si legende ca fiind locul nasterii cantaretului antic Orpheus. Partiile de ski sunt foarte bine intretinute si sunt deservite de instalatii de transport pe cablu moderne. Pamporovo este recomandata in special skiorilor incepatori si de nivel mediu si este preferata de turisti si in timpul verii datorita aerului foarte curat si racoros. Statiunea Pamporovo se afla la altitudinea de 1650 m, la poalele Muntelui Snezhanka (1926m), la 250 km de Sofia si 85 km de Plovdiv

  

No Comments Yet.

Leave a comment