Paradise Blue, ultimul hotel de cinci stele deschis in Albena

In 2017, un nou hotel de 5 stele s-a deschis in Albena. Complexul de lux Paradise Blue 5* a fost  ridicat pe locul hotelului de 3 stele Dorostor. Primii turistii sositi in Albena s-au bucurat inca din 1 iulie de noua bijuterie a statiunii bulgare.

Paradise Blue este, practic al doilea hotel de 5 stele dupa Flamingo Grand 5*.

Hotelul dispune de o piscina de dimensiuni olimpice. Centrul SPA ofera oaspetilor sai o mare varietate de programe de relaxare, intinerire si infrumusetare.

Pentru organizare de conferinte si seminarii,  hotelul  este pregatit cu o sala de conferinte moderna cu o capacitate de 500 de persoane.

Investitia Paradise Blue s-a ridicat la aproximativ 40 de milioane de euro. Hotelul se afla pozitionat in imediata apropiere a promenadei comerciale si a plajei. La 100 de metri de hotel se afla terenul de minigolf, iar la un kilometru turistii vor descoperi noul parc acvatic "Aquamania".

In restaurantele a la carte cat si in cel tip bufet oaspetii hotelului pot degusta o gama numeroasa de produse ecologice, in timp ce barurile si clubul de noapte ale hotelului  ofera o atmosfera de relaxare vibranta.

Piscina semiolimpica in aer liber cu vedere spre mare este perfecta pentru relaxare. Sezlongurile si umbrelele de la piscina sunt oferite gratuit oaspetilot hotelului.

Centrul SPA & Wellness din cadrul hotelului ofera programe unice si inovatoare, precum si tratamente SPA.

Oferte Hotel Paradise Blue 5*-Albena

Pentru sezonul estival 2018, Hotel Paradise Blue 5* a pregatit doua tipuri de oferte cazare: cu mica dejuna sau cu demipensiune.

Pretul unei nopti de cazare cu mic dejun la hotel Paradise Blue 5* incepe de la 26 euro/pers, in timp ce pretul unei nopti de cazare cu demipensiune incepe de la 42 euro/pers.

Pentru turistii care doresc sa-si achizitioneze vacanta cu reduceri early, booking, Hotel Paradise Blue 5* a fixat doua praguri de rezervari:

  1. reducere de 10 % pentru rezervari pana la data de 31.01.2018 si
  2. reducere de 5 % pentru rezervari pana la data de 28.02.2018.

In tarifele de mai sus sunt incluse 2 sezlonguri + o umbrela la plaja/ camera.

Tarifele de cazare 2018 pentru Hotel Paradise Blue 5* le puteti accesa pe site-ul agentiei de turism oltextur.ro

Dupa aprecierile turistilor, Paradise Blue 5* din Albena este cel mai rafinat si mai luxos hotel de cinci stele de pe intreg litoralul bulgaresc.

Comments are closed.