Paradise Blue, ultimul hotel de cinci stele deschis in Albena

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

In 2017, un nou hotel de 5 stele s-a deschis in Albena. Complexul de lux Paradise Blue 5* a fost  ridicat pe locul hotelului de 3 stele Dorostor. Primii turistii sositi in Albena s-au bucurat inca din 1 iulie de noua bijuterie a statiunii bulgare.

Paradise Blue este, practic al doilea hotel de 5 stele dupa Flamingo Grand 5*.

Hotelul dispune de o piscina de dimensiuni olimpice. Centrul SPA ofera oaspetilor sai o mare varietate de programe de relaxare, intinerire si infrumusetare.

Pentru organizare de conferinte si seminarii,  hotelul  este pregatit cu o sala de conferinte moderna cu o capacitate de 500 de persoane.

Investitia Paradise Blue s-a ridicat la aproximativ 40 de milioane de euro. Hotelul se afla pozitionat in imediata apropiere a promenadei comerciale si a plajei. La 100 de metri de hotel se afla terenul de minigolf, iar la un kilometru turistii vor descoperi noul parc acvatic "Aquamania".

In restaurantele a la carte cat si in cel tip bufet oaspetii hotelului pot degusta o gama numeroasa de produse ecologice, in timp ce barurile si clubul de noapte ale hotelului  ofera o atmosfera de relaxare vibranta.

Piscina semiolimpica in aer liber cu vedere spre mare este perfecta pentru relaxare. Sezlongurile si umbrelele de la piscina sunt oferite gratuit oaspetilot hotelului.

Centrul SPA & Wellness din cadrul hotelului ofera programe unice si inovatoare, precum si tratamente SPA.

Oferte Hotel Paradise Blue 5*-Albena

Pentru sezonul estival 2018, Hotel Paradise Blue 5* a pregatit doua tipuri de oferte cazare: cu mica dejuna sau cu demipensiune.

Pretul unei nopti de cazare cu mic dejun la hotel Paradise Blue 5* incepe de la 26 euro/pers, in timp ce pretul unei nopti de cazare cu demipensiune incepe de la 42 euro/pers.

Pentru turistii care doresc sa-si achizitioneze vacanta cu reduceri early, booking, Hotel Paradise Blue 5* a fixat doua praguri de rezervari:

  1. reducere de 10 % pentru rezervari pana la data de 31.01.2018 si
  2. reducere de 5 % pentru rezervari pana la data de 28.02.2018.

In tarifele de mai sus sunt incluse 2 sezlonguri + o umbrela la plaja/ camera.

Tarifele de cazare 2018 pentru Hotel Paradise Blue 5* le puteti accesa pe site-ul agentiei de turism oltextur.ro

Dupa aprecierile turistilor, Paradise Blue 5* din Albena este cel mai rafinat si mai luxos hotel de cinci stele de pe intreg litoralul bulgaresc.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments are closed.