PrimaSol Ralitsa Aqua Club

PrimaSol Ralitsa Aqua Club 4* - Albena este un adevarat parc acvatic din Albena cu numeroase tobogane, baruri la piscina si o multime de facilitati sportive all inclusive.
In vara anului 2014, asistam la preluarea de catre lantul PrimaSol a hotelului Ralitsa 3* standard. Dupa aceasta fuziune , Prima Sol a fost modernizat, reclasificat la 4 stele, iar acum, incepand cu actualul sezon estival opereaza sub noua denumire: PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club 4*.
primasol 1

 

 

Unde este situat PrimaSol Ralitsa Aqua Club ?

PrimaSol Ralitsa Aqua Club 4* este situat in parcul Albena, in partea de sus, la aproximativ 950 de metri de plaja. Un serviciu regulat de shutle buss asigura transferul turistilor de la hotel la plaja .
Copiii se bucura aici de un adevarat paradis al locurilor de joaca colorate de apele raurilor repezi ce se strecoara in jurul copacilor umbrosi, curenti de apa care lovesc cu violenta  in canioanele stancoase (River Wild), fantani ce explodeaza in mii de culori si forme sculptate in roci milenare.
aqua park
Copii vor descoperi in Aquamania un mini rau  cu efecte de apa fascinante  si figuri iamginative precum Fantana Durtle si Laguna Balboa. De asemenea, in aqua park, copii vor fi fascinati de aparitia unui dispozitive misterios care-i va teleporta intr-o lume a bucuriei si a imaginatiei. Lanaga zona KIDS se afla Barul Galaxy (barul de la piscina) plin de povesti cu civilizatii extraterestre si alfabete pierdute in timp.

primasol 2
Casa "Casa Lactee' este un Salon cu ingheatata de toate aromele, unde oaspetii parcului vor fi intampinati cu "ispite reci", foarte aproape de intrarea in Waterpak, in apropierea zonei de magazine. Vizitatorii aquaprk-ului vor urmari povestea unei nave spatiale perdute intr-un paradis al exuberantei plin de apa in jurul unor atractii de nerefuzat.
Intarea libera in Aquamania Aquapark  este doar pentru turistii din PrimaSol Ralitsa Superior, PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub si Vita Park din Albena Resort.
Aquamania Aquapark se deschide pe data de 01 iunie si se inchide in data de 15 septembrie 2016.
primasol 3

Primasol Ralitsa Aqua Club 4* a fost complet renovat in anul 2014. Cladirea cu patru etaje dispune de 285 camere complet echipate, un restaurant stil bufet cu terasa, restaurant a la carte, taverna, lobby bar, lounge bar, snack bar, bar la piscina, un mini club, etc.
Incepand cu 2015, PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club, prezinta noua sa formula "All Inclusive Plus", punand un accent deosebit pe cinele tematice, seri de bauturi selecte si o mare varietate de bauturi racoritoare si cocktail-uri.La plaja, oaspetilor PrimaSol Ralitsa Superior Aqua Club 4* le sunt oferire cate 2 sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera.In plus, oaspetii hotelului se pot bucura de masa de pranz (mancaruri usoare si bauturi racoritoare) in cadrul restaurantului de pe plaja "Rai". Serviciile de masa acordate de catre "Rai" sunt disponibile in cadrul intervalului 11:30-16:30, zilnic.
Construit in 2014, Aqua Mania este unul dintre cele mai mari aquapark-uri din regiune.

aquamania

Comments are closed.