Prinde ofertele early booking in St. Constantin si Elena

Statiunea St. Constantin si Elena este cea mai veche statiune de pe coasta bulgara a Marii Negre, situata la nord de Varna, aproximativ 8 km  distanta. Statiunea se distinge fata de celalate statiuni de pe Litoralul din Bulgaria prin combinatia sa unica de parcuri verzi, ape minerale, plaje si soare.Statiunea poarta numele dupa Sf. Constantin si Manastirea Elena situata in statiune. Aceasta a fost construita la inceputul secolului al XVII-lea, in onoarea Imparatului roman Constantin I si mama sa, Imparateasa Elena. Am putea sa va oferim o multime de motive pentru a vizita statiunea St.Constantin si Elena. In permanenta, aici gasim chiparosi vesnic verzi, cedri si liliac prin parcuri. Plajele sunt situate in golfuri linistite, cu nisipuri aurii si ape minerale curative. Exista o multime de hoteluri in statiune, cele mai multe dintre ele sunt noi, altele au fost renovate .Complexul Grand Hotel Varna 5* dispune de 2 piscine in aer liber cu apa minerala calda.
Complexul ofera o mare varietate de restaurante si locuri de divertisment pentru adulti si copii.  Agentia de turism Oltextur a lansat primele oferte cu
reduceri early booking pentru St. Constantin si Elena, turistii care doresc sa beneficieze de importante reduceri in bugetul familiei, acestea ajungand pana la 30 % din pretul standard. Hotelul Sveta Elena 4* ofera reduceri de pana la 30% pentru rezervarile efectuate pana la data de 31 martie 2013, iar la hotel Azalia 4*  gasim reduceri pana la 20 % pentru rezervarile efectuate pana la data de 28 februarie 2013. Cele 5 hoteluri care fac parte din cadrul complexului hotelier Grand Hotel Varna: Rubin 4*, Dolphin Marina 4* , Dolphin 4*, Lebed 4* si Grand Hotel Varna 5* a lansat ofertele cu reduceri eraly booking de pana la 20 %, cu conditia efectuarii si achitarii integrale a rezervarilor pana la data de 31 decembrie 2012.

No Comments Yet.

Leave a comment