Ultimele zile de reduceri early booking ski Bulgaria

bansko 5Bulgaria cu cele patru statiuni ale sale de schi asigura cele mai bune conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
In Bansko, ce mai cunoscuta stațiune de schi din Bulgaria, sezonul de ski incepe in luna decembrie și durează pana în luna aprilie, cele doua sute nouăzeci de tunuri de zăpadă și cele 14 vehicule care se ocupa de cele aproximativ șaptezeci de kilometri de pârtii asigurând  zăpadă pentru  toți schiorii.
Urcarea pe pârtiile de schi este asigurata de telegondole, telescaune, teleskiuri inclusiv zece teleskiuri pentru copii.
Aici găsiți oferta ski oltextur .ro Bulgaria care  este foarte variata cu multe variante de  cazare  in hoteluri de 4 si 5 stele. Prețul unei nopți de cazare la ski in Bulgaria începe de la 12 euro per persoana. La numite hoteluri în Bansko oferta de reduceri  early booking mai este valabila pana la 01 decembrie 2013 acestea ajungând la  10 % sau 20 % reducere early booking pentru hoteluri în Razlog.
bansko 1
Oricare ar fi stațiunea de ski Bulgaria pe care o alegeți Bansko, Borovets, Pamporovo sau Razlog ,peste tot puteți închiria echipamente de schi.
Stațiunile dispun de numeroase facilitați de apres ski, după o zi de schiat puteți sa savurați un pahar de vin și sa va delectați cu delicioasele preparate ale bucătăriei bulgărești într-una din cele peste o suta de mehanale pe care le găsim aici.
mehana1
Tinerii sunt așteptați în cluburile de noapte sau în discoteci.
Nu este nicio tragedie pentru cei care nu știu sa schieze întrucât în fiecare stațiune de schi din Bulgaria exista școli de schi atât pentru adulți cât si pentru copii. Cursurile de schi sunt împărțite pe cinci nivele de dificultate care durează intre 3 si 12 zile. Toți absolvenții acestor cursuri primesc diplome de absolvire.
ski
Dintre cele mai bune hoteluri din Bansko din oferta de ski oltextur.ro v-as recomanda Bansko Spa & Holidays 4 unde prețul unei nopți de cazare pornește de la 19 euro per persoana, hotel St. George Ski & Spa 3* sau Perun Lodge 4*. Va asteptam cu oferte de ski Bulgaria la preturi imbatabile!

Comments are closed.