O vacanta la ski Bansko ofera o combinatie unica pentru practicarea sporturilor de iarna cu viata activa a unui oras mereu viu intretinuta de cluburile de noapte, discoteci, dar in special de vestitele mehanale ce-si intampina oaspetii cu cele mai alese preparate culinare la preturi accesibile.

Situata la poalele Muntilor Pirin, statiunea de ski Bansko, in urma investitiilor de milioane de euro, s-a transformat in cea mai atragatoare destinatie a vacantelor de ski din Estul Europei. Cu facilitati excelente pentru practicarea sporturilor de iarna, peste 70 kilometri de partii marcate, usor de accesat cu o retea de telescaune, Bansko este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune statiuni de ski din apropierea Romaniei.
bansko 1

De ce sa alegem o vacanta la ski Bansko ?

Bansko se afla la aproximativ 140 de kilometri sud de capitala Bulgariei, Sofia. Iernile in Bansko sunt foarte lungi, cu strat de zapada care dureaza din decembrie pana in aprilie.

Vremea in timpul iernii este rece datorita amplasarii orasului Bansko, la poalele Muntilor Pirin. Iarna debuteaza in luna noiembrie, atunci cand temperaturile medii scad la 9 grade Celsius, iar ninsorile incep cada serioa in luna decembrie, cand temperaturile scad aproape de -10 grade Celsius. Pe cele mai inalte varfuri temepraturile pot scadea pana la -20 grade Celsius
bansko 2

 

Cazare ski Bansko

Daca rezervati cu prin oltextur.ro cazari ski Bansko, veti primi o reducere early booking de pana la 20%.

Se poate afirma ca in Bansko gasim cele mai bune hoteluri cu numeroase facilitati pentru petrecerea timpulu liber, aproape in totalitate hotelurile fiind dotate cu zone SPA.

Kempinski Hotel Grand Arena, un hotel magnific la baza partiilor de schi, este considerat cel mai luxos hotel din Bansko.

Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*, situat la 700 m de Gondola, avand o vedere magnifica catre munte si partiile de ski, isi asteapta oaspetii cu tarife de cazare incepand de la 32 euro/pers/zi, mic dejun inclus.

Un alt hotel de 5 stele din Bansko, Aparthotel Lucky Bansko, situat intr-o zona linistita a orasului Bansko, ofera tarife de cazare incepand de la 30 euro/pers/zi, mic dejun inclus.

Pentru mai multe cazari ski Bansko, click aici.

No Comments Yet.

Leave a comment