Top hoteluri Nisipurile de Aur Bulgaria

Am realizat un top al celor mai bune hoteluri Nisipurile de Aur, hoteluri care prezinta un raport calitate/pret foarte bun si pe care le recomandam cu incredere. Oferta de hoteluri din Bulgaria, fiind foarte diversificata, poate crea dificultati in alegerea sejurului potrivit pentru nevoile dumneavoastra de relaxare, insa in orice moment, echipa Oltextur este gata sa va ajute si sa va ofere tot suportul pentru alegerea vacantei perfecte in Bulgaria.

Hotel Melia Grand 5* - Nisipurile de Aur

Este de departe unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoralul bulgaresc. Raportul excelent calitate / pret permite si turistilor cu venituri medii sa se bucure de luxul si confortul pe care acest hotel le ofera. Oferta Litoral Bulgaria la Hotel Melia Grand Hermitage se adreseaza insa in special turistilor pretentiosi, ce doresc sa se se bucure in vacanta de vara de toate conditiile pe care un hotel de 5* il ofera oaspetilor sai.

Hotel Admiral 5* - Nisipurile de Aur

Situat direct pe plaja, aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur, Hotel Admiral este un hotel de referinta de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Oferta Litoral Bulgaria - Sejur Nisipurile de Aur - Hotel Admiral se adreseaza turistilor ce doresc sa petreaca vacanta de vara aproape de mare dar si de principalele puncte de interes din Nisipurile de Aur beneficiind in acelasi timp de servicii de calitate si o gama larga de facilitati.

Hotel Berlin Golden Beach 4* - Nisipurile de Aur

Hotel LTI Berlin Golden Beach este unul dintre cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Oferta All Inclusive la Hotel LTI Berlin Golden Beach include servicii complete si de calitate. Daca doriti sa petreceti vacanta de vara in Bulgaria la Nisipurile de Aur, acest hotel poate fi o alegere corecta. Pozitionarea sa direct pe plaja ofera turistilor acces usor la o plimbare relaxanta pe malul marii sau pe faleza.

Hotel Kaliakra Palace 4* - Nisipurile de Aur

Pentru o vacanta completa pe litoral in Bulgaria va recomandam oferta sejur Nisipurile de Aur la Hotel Kaliakra Palace 4*. Hotelul este situat la 50 m de plaja, la 25-30 m de promenada principala si la aproximativ 600 de metri de centrul statiunii, fiind locul ideal de petrecere a unei vacante relaxante. Hotel Kaliakra Palace este un hotel apreciat de catre turisti pentru serviciile de calitate si facilitatile complexe pe care le pun la dispozitie. De asemenea, faptul ca este aproape de mare constituie un mare plus.

Daca v-am convins cu aceasta selectie de hoteluri Nisipurile de Aur va asteptam cererile de oferta pentru a va propune oferte detaliate la cel mai bun raport calitate/pret!

No Comments Yet.

Leave a comment