Vacante Albena

Inconjurata de un parc natural luxuriant, protejat UNESCO, sapte kilometri plaja de nisip, usor inclinata in ape sigure si calme, perfecte pentru copii, spatii verzi cu flori bine ingrijite, alei pietonale, fara trafic. Aceasta este statiunea Albena, una dintre cele mai populare statiuni estivale din Bulgaria , in randul familiilor cu copii.
Vacante Albena ofera tot ceea ce isi doreste o familie cu copii, de la un soare stralucitor la plajele aurii, piscine in aer liber, locuri de joaca pentru copii si un aquapark deschis in luna august 2014.
Vacante Albena inseamna si practicarea unor sporturi pe apa, incluisv schi nautic.

albena

Vacante Albena

 

Preturi vacante Albena

Tarifele de cazare in Albena difera de la un hotel la altul, mai multe criterii influentand acest lucru: clasificarea hotelului, tipul de masa ales  si nu in ultimul rand distanta fata de plaja.
Cel mai mic pret pentru o noapte de cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele in Albena , de 11 euro il gasim la hotel Lora 2*, care are si o oferta early booking cu reducere de 20% pentru cei care efectueaza rezervarile pana la data de 28.02.2015. Facand un mic calcul, o vacanta de 6 zile cu early booking la acest hotel ne costa 53 euro per persoana, primul copil cazat in camera cu doi adulti avand gratuitate 100%.
Cautam un hotel de 3 stele cu masa all inclusive, Elitsa 3*, hotel situat chiar pe plaja, ale carui preturi incep de la 23 euro per zi per persoana si o reducere early booking de 20 % pentru rezervarile efectuate pana la 28.02.2015. Facem si la acest hotel un mic calcul pentru vacante Albena, sejur de 6 nopti.Daca rezervam pana la data de 28.02.2014, o familie cu un copil pana in varsta de 12 ani, va plati aproximativ 220 euro, in conditiile in care aceasta va beneficia de 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja. Nu vreau sa fac comparatie cu nicio alta destinatie, insa, se pare ca Litoral Bulgaria 2015 are cele mai competitive preturi pentru vacante Albena.

Aquapark Aquamania Albena

aqua park albena

 

Parcul acvatic Aquamania din Albena si-a deschis portile in luna august 2014, dupa finalizarea primei etape de constructie.Parcul acvatica, o adevarata magie de apa, se intinde pe o suprafata de aproximativ 30.000 de metri patrati.
Designul proiectului a fost asigurat de compania Kutsarov, lucrarile fiind execuaatate de catre ProSlide, o companie canadiana, cu peste 28 de ani de experienta in inginerie de atractii turistice.
Aquaparcul din Albena este un adevarat paradis al locurilor de joaca pentru copii, al atractiilor acvatice.Este lumea lor magnifica !
Turistii cazati in hotelurile Primasol Ralitsa Superior 3*, Primasol Ralitsa Superior Garden 3*,Primasol Ralitsa Superior Aqua Club 3*, Hotel Vita Park 3*, Vile Vita Park 3* au acces gratuit ia Aqua Park Albena.
Vacante Albena 2015  o optiune pentru viitorul sezon estival!
albena 2

No Comments Yet.

Leave a comment