Vacante la schi in Bulgaria

De-a lungul ultimilor ani, Bulgaria a cunoscut o dezvoltare fara precedent a turismului, in special in ceea ce priveste interesul pentru vacante la ski in Bulgaria, fie ca vorbim despre
vacante la schi in Bansko, vacante la schi in Borovets, sau vacante la schi in Pamporovo. Bulgaria a devenit o noua si interesanta locatie pentru vacante la ski, datorita in primul rand muntilor sai si peisajelor care ofera schiorilor sansa de a schia pe unele dintre cele mai frumoase si unice partii de schi din Europa.Statiunile de schi din Bulgaria ofera o varietate bogata de partii pentru toate varstele si abilitatile, inaltimea muntilor din jurul statiunilor oferind conditii  avantajoase de zapada pentru o buna perioada de timp.
Daca doresti sa faci o rezervare la schi in Bulgaria, sau pur si simplu pentru vacanta la schi in Bulgaria, atunci ar trebui sa treci in revista cele trei statiuni de schi din Bulgaria.
Pentru schiorii incepatori si cei intermediari, le recomandam vacante la schi in Bansko, o statiune recent renovata si modernizata, cu hoteluri noi si complexe rezidentiale de lux, statiune in care s-au investit milioane de euro, devenind in momentul de fata un adevarat brand in industria tursitica de schi europeana. De fapt, Bansko are cel mai lung sezon de schi din Bulgaria, aceasta fiind din decembrie pana in luna mai. Pe langa partiile de schi si hotelurile moderne, Bansko  dispune de un veritabil centru istoric bine conservat unde va puteti bucura de mancarurile traditionale bulgaresti in "mehanale" si restaurante, sau  puteti face shopping in magazine de top europene.Pentru ca tot am vorbit de centrul istoric al statiunii Bansko, va recomandam sa vizitati siturile istorice si culturale bine conservate, inclusiv resturi de cladiri antice de la site-ul Staroto Grdaischte.
Infiintat in anul 1896, acest complex de schi Borovets, este , de fapt cea mai veche statiune de schi si cea mai mare a Bulgariei, fiind situata in padurile de pini din Borovets, mai precis de la poalele Muntelui Rila.Acum, statiunea Borovets este creditata ca fiind una dintre cele mai moderne statiuni de schi din Bulgaria, gazduind pentru a doua oara Cupa Mondiala de Schi Alpin.
Considerata a avea parte de o iarma blanda, dar oferind ninsori abundente, Borovets este recunoscuta prin grosimea stratului de zapada de la mijlocul lunii decembrie pana in aprilie. Partii usor accesibile pentru toate categoriile de schiori, Borovets este in acelasi timp si o oportunitate pentru a va relaxa si experimenta viata de noapte a orasului plin de viata, sau de a cunoaste din traditiile localnicilor, de fapt foarte exotice.
O statiune de schi moderna, amplasata in inima Muntelui Snezhankam in provincia Smolyan, este Pamporovo, avand reputatia unei statiuni monatne insorite.Beneficiind de o iarna foarte usoara, in comparatie cu celalalte statiuni de schi din Bulgaria, Pamporovo este recomandata atat pentru schiorii incepatori cat si pentru cei avansati datorita partiilor provocatoare.Putem spune ca Pamporovo este o alegere perfecta pentru o
vacanta la schi in Bulgaria, oferind atat conditii de cazare in hoteluri de 4 stele , cat si in apartamente recent renovate. Pamporovo este o statiune de schi, unde prezenta padurilor de pini si brazi creeaza o atmosfera de vacanta excelenta.
Alegeti o vacanta la ski in Bulgaria prin Oltextur si relaxarea dvs va fi garantata.

No Comments Yet.

Leave a comment